Kas kassid võivad kanepit teha?

Hoiatus: kassijutt!

Eelmisel nädalal sain kätte oma CBD Vibe kassidele mõeldud kanepiõli, mõtlesin et jagan oma esimesi kogemusi.

Põhjus, miks ma üldse need tilgad tellida otsustasin, on selles, et nagu ma eelnevalt rääkinud olen siis meil on kolm kiisut, aga üks preili otsustas tagantjärgi stressama hakata ja tekkis probleem mööbli märgistamisega. Õnneks, ÕNNEKS oleme me seni kõik pissi igalt poolt välja saanud pesta *ptüi ptüi ptüi*, aga probleem on siiski suur ja minu süda nii valutab oma pisikese pärast. Feliway Friends küll hoiab suhted enam-vähem korras, kuid Luna on ikkagi kuidagi nähtavalt pinges ja mures. Samuti käisin oma murega loomakliinikus, kus mulle teenindaja lahkelt ütles midagi stiilis “palju õnne et kolmanda kassi võtsite, su kassil on käitumishäire ja seda juba ei ravi”. Hästi lohutav! See kliinik meil kodu juures on üldse hästi huvitava suhtumisega välja paistnud – Nurruberti võttes rõhutati, et Kiti sureb tõenäoliselt varsti ära, kas vaktsiinist või siis stressist seoses uue kassiga. Mai tea nagu, tundub seni vägagi elus ja terve.

Igatahes, teema juurde tagasi tulles, siis hakkasin tilku andma eelmise nädala teisipäeval, maksimum annus ehk 3 korda päevas 2 tilka. Nagu pildilt näha, siis oli vist päris huvitav olla.. 😀 Luna oli kohe samal õhtul silmnähtavalt chill ja panin isegi rõõmupisara, kui ta Nurruberdil üks õhtu oma pead lakkuda lasi, ülinunnu! Tilku saime esimesed päevad ilusti ilma sõjata antud, aga reede õhtul oli kiisu kuidagi hästi solvunud ja ei tahtnud enam ennast mulle kätte anda.

Aga siis reedel pärast suure sõjaga tilkade suhu surumist lõi mulle järsku pähe, et appi, kui palju sellest pipetist üldse seda õli tuleb, ma ei tea ju? Ma olin lihtsalt surunud iga kord seda kaks korda Lunale suhu ja tegelikult polnud aimugi, mis survega see sealt pudelist välja tuleb. Läksin siis kraanikausi kohale ja tegin umbes sama liigutuse, nagu ma tavaliselt teeksin. Ma pidin südari saama, sest sellest pipetivajutusest tuli kindlasti rohkem kui 1 tilk. Ma ei imestaks, kui üle 10 tilga isegi. Muidugi ma ehmusin täiega ja hakkasin kohe googeldama, et kas CBD-st on võimalik kassidel üledoosi saada. 😀 (vastus on et pmst ei, lihtsalt ülirahulikuks võib muutuda)

Ja umbes samal hetkel, kui ma voodisse viskasin, tuli Luna minu kõrvale ja soristas mulle teki peale, ise jumala rahulikult mulle silma vaadates. Ma ikka ehmatasin päris korralikult ära ja ta ise vist ka. Okei, viskasin tekid-linad pessu ja elasime edasi. Nädalavahetusel ta juba jooksis mul eest ära ja paistis väga solvunud ja ettevaatlik. Aga mul oli kratist haaramise võte juba nii hästi käes, et suutsin talle ilma vaevata iga kord need tilgad ilma suurema kakluseta siiski ära anda. Pipetti pigistasin edaspidi muidugi nõrgemalt. Aga pühapäeva õhtul vahetult pärast tilkade andmist oli voodi ühest kohast täiesti läbimärg. Kusjuures ei haisenud, aga oli lihtsalt täiesti märg. Mul on selline tunne, et ta hakkas mulle kättemaksuks voodisse pissima. Ma igatahes lõpetasin hetkel Lunale tilkade andmise ja proovime nüüd suhteid taastada ja ära leppida. Seda on nii hirmus vaadata, kuidas ta mind pelgab ja mööda seinu jookseb, et ma teda krabada ei saaks. 🙁

Samas, võin öelda, et ma olen selle paari päeva jooksul jätnud Luna lemmiku märgistamisobjekti ehk ühe diivanipadja välja, ja selle peale pole mitte kordagi pissitud! Nii et ma nüüd ei teagi.. Ma vaatan, kui meie vahel jälle usaldus tekib, et äkki siis proovin uuesti ja üritan kuidagi paremini kontrollida tilkade arvu.

Kas kellelgi on kogemusi lemmikloomadele CBD andmisega? Tahaksin väga teie kogemusi kuulda, võite mulle näiteks FB-sse kirjutada oma kogemustest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga