Teistmoodi 1. september

Täna on esimene 1. september alates 2001. aastast, kui mul ei hakka kooliaasta. Jah, ma otsustasin, et ma siiski ei alusta magistriteed. See oleks minult eeldanud vähemalt 4 korda nädalas kell 18-21 koolis veetmist, pärast pikka tööpäeva. See ei ole inimlik ju, käia kodus ainult magamas ja muu elu ära unustada. Rääkimata sellest, et pärast tööpäeva enamasti mu aju lihtsalt ei tööta. 😀 Seega ei, mul ei ole seda magistrikraadi nii väga tarvis, et selle nimel oma isiklik elu ja tervis ohverdada. Ja ma arvan, et see on täiesti okei. Täna on mu hinges täielik rahu, teen siin seitanit ja tšillimoosi ja koristan kodu.

Mul on selleks “õppeaastaks” hoopis ägedamad plaanid, mis loodetavasti toidavad ka hinge ja vaimu. Minu väike (realistlik) list soovidest, mida tahan sellel sügisel/talvel täita:

  • toiduinstaga tegeleda ja sisu toota, taimetoitu promoda
  • minna kulmukoolitusele
  • teha kolm korda nädalas trenni (hetkel on välja tulnud!)
  • minna erialasele konverentsile
  • rohkem kasse kallistada
  • reisida
  • blogida
  • raamatuid lugeda


Kui veel natuke elust rääkida, siis juba vähem kui kolme nädala pärast saab minu aasta ja nelja kuu pikkune (väga valus!) teekond ilusa naeratuse poole läbi ja ma saan breketitest lahti! Seoses sellega mul on ka väike salaunistus olnud, et kui hambad sirged, siis proovin filmida storytime video. 😀 Mul juhtub pidevalt midagi täiesti ajuvaba ja kirjapildis on paljusid naljakaid olukordi päris raske kirjeldada, nii et kes teab, äkki teengi sügisel proovi.

Igatahes, kokkuvõtteks, ma olen hetkel niiiiii õnnelik ja hinges on suur ootusärevus, et mis nüüd edasi saama hakkab. 🙂

PS! Kaanefotol on Nurrubert koos meie elu esimese koostööga ehk Philipsi kuumaõhufritüür. Juba varsti jagan ka teiega parimaid retsepte ja ideid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga